O 24χρονος Γιάννης Χαλκιαδάκης «έσβησε» σε τροχαίο που είχε τα ξημερώματα στο Ηράκλειο. Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στις Μοίρες για να πουν το τελευταίο «αντίο» στο άτυχο νεαρό, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα οπότε και είχε προγραμματιστεί η κηδεία του. Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία με τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειάς του. Στη συνέχεια, ακολούθησε η ταφή στο νεκροταφείο της περιοχής.





Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν ο νεαρός άνδρας οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην επαρχιακή οδό Μοιρών – Τυμπακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στο ύψος της Μονής Καλυβιανής ο 24χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και ξέφυγε της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε στύλο της ΔΕΗ.

Μάλιστα, ο άτυχος Γιάννης εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να τον απεγκλωβίσει. Δυστυχώς, μόλις ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού διαπιστώθηκε πως ο νεαρός είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο που σκοτώθηκε ο 24χρονος Γιάννης