Τα ερωτικά γράμματα που φέρεται να λαμβάνει στη φυλακή ο καταδικασμένος για τη δολοφονία της 19χρονης Καρολάιν Κράους στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, τόνισε η βρετανική εφημερίδα «Sun» με ρεπορτάζ της.

Ειδικότερα, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές του Μαλανδρίνου, όπου και κρατείται ο συζυγοκτόνος, φέρεται να έχουν μείνει έκπληκτοι από τον αριθμό των γυναικών που στέλνουν γράμματα στον πιλότο, υπογραμμίζοντας ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι καλούνται να ταξινομήσουν «ολόκληρες τσάντες» με γράμματα για τον δολοφόνο στη φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Μαλανδρίνο.

«Διαβάσαμε, όπως υπαγορεύει το πρωτόκολλο, όλη την αλληλογραφία και μείναμε έκπληκτοι», είπε στη Sun ένας φρουρός που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας. «Είναι γραμμένα από γυναίκες, Ελληνίδες, που λένε ότι είναι ερωτευμένες μαζί του. Πιστεύουν ότι είναι αθώος, ότι η δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς δεν ήταν προμελετημένη και ότι όλα συνέβησαν εν θερμώ» πρόσθεσε ο ίδιος στη βρετανική εφημερίδα.



Τρίτη διακοπή στη δίκη

Υπενθυμίζεται ότι σε νέα τρίτη, κατά σειρά, διακοπή οδηγήθηκε σήμερα η δίκη στο Εφετείο για τη δολοφονία της Καρολάιν Κρόυτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Η δίκη διεκόπη λόγω ασθένειας του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου πιλότου, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, για τις 8 Μαΐου.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίες έχει ομολογήσει ότι σκότωσε την σύζυγό του στα Γλυκά Νερά, σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και σε έντεκα έτη και έξι μήνες κάθειρξη επιπρόσθετα για τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας και άλλα αδικήματα.