Ανατροπές φέρνουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης στην υπόθεση του θανάτου του νεαρού αθλητή της πυγμαχίας Βασίλη Τόπαλου. Ειδικότερα, σύμφωνα με την έκθεση, πολύ σύντομα αναμένεται να γίνουν διώξεις από την Εισαγγελία.

 Ειδικότερα, σύμφωνα με το Star, στα φερόμενα ως ευρήματα στην ιατροδικαστική έκθεση δεν φαίνεται να καταγράφονται κάποια τραύματα που να είχε ο 16χρονος πρωταθλητής στο κρανίο, γεγονός που έρχεται σε αντίφαση με όσα ισχυρίζονται οι βασικοί μάρτυρες, οι οποίοι ήταν παρόντες το μοιραίο βράδυ στο γυμναστήριο του Μοσχάτου, και ανέφεραν ότι ο Τόπαλος έχασε τις αισθήσεις του στην τουαλέτα και χτύπησε το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να χάσει τη «μάχη» για τη ζωή. Παράλληλα στο σώμα του δεν βρέθηκαν απαγορευμένες ουσίες, ούτε ναρκωτικά ούτε και αναβολικά.

 Το παιδί δεν είχε κάποιο παθολογικό αίτιο που να οδηγεί στην κατάρρευσή του. Ο φάκελος της δικογραφίας μεταβιβάστηκε στις εισαγγελικές Αρχές, όπου έχουν καταθέσει αρκετοί μάρτυρες, οι οποίοι και διαψεύδουν τα όσα είχαν πει στις μαρτυρίες τους μερικοί απ' όσους ήταν παρόντες τη μοιραία εκείνη μέρα στο γυμναστήριο.