Το γλέντι της βάπτισης κατέληξε στο… αστυνομικό τμήμα. Κάποιος από τους καλεσμένους ήταν… μακρυχέρης και έκλεψε το βαπτιστικό σταυρό του μωρού.

Στο αστυνομικό τμήμα κατέληξε η βάπτιση του 7 μηνών γιου της, καθώς λίγη ώρα μετά το μυστήριο η Άννα Κούρα αντιλήφθηκε πως ο βαπτιστικός σταυρός του μωρού έκανε φτερά.

 Η μητέρα του μωρού μιλά αποκλειστικά στο Live News και δεν μπορεί να πιστέψει το συμβάν, ούτε να σκεφτεί ποιος μπορεί να διέπραξε την κλοπή.

 «Μόλις είχε βαφτιστεί. Είναι ντροπή να παίρνεις τον σταυρό από ένα μωρό», δηλώνει η ίδια.

 Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε η νεαρή μητέρα που βάφτιζε τον μονάκριβο γιο της. Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι στο σπίτι της οικογένειας. Η οικοδέσποινα είχε ετοιμάσει ένα μικρό πάρτι στην αυλή με λίγους καλεσμένους.

 «Βαφτίσαμε το παιδί. Ήρθαμε σπίτι, είχα φτιάξει έναν μπουφέ κάτω για τους καλεσμένους μου. 35 άτομα ήταν όλοι κι όλοι και αυστηρά μόνο φίλοι και γνωστοί», περιγράφει.

 «Είχα αφήσει την πόρτα ανοιχτή αν κάποιος ήθελε να πάει τουαλέτα», θυμάται η νεαρή μητέρα.

 Κι αυτό, απ' ό,τι φάνηκε, ήταν το μοιραίο λάθος της, που εκμεταλλεύτηκε ο μακρυχέρης, που δεν αρκέστηκε μόνο στον βαπτιστικό σταυρό αλλά έκλεψε και βέρα και κινητό από το εσωτερικό του σπιτιού.

 «Διαπιστώθηκε ότι λείπει το κινητό της πεθεράς μου. Ανεβήκαμε να αλλάξουμε τον μπέμπη, ο σταυρός του μωρού δεν υπήρχε. Ύστερα από λίγο διαπιστώθηκε ότι λείπει και η βέρα της κουνιάδας μου», αποκαλύπτει η ίδια.

 Η μικρή γιορτή κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα, με τη μητέρα σοκαρισμένη να υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστου.

 «Δεν μπορεί να πάει κάπου το μυαλό μου γιατί ήμασταν φίλοι και οικογένεια. 35 άτομα. Πού να πάει το μυαλό μου; Δεν έχει να κάνει με το χρηματικό. Είναι το ηθικό. Σε καλώ στο σπίτι μου, να χαρείς με τη χαρά μου και κάνεις κάτι τέτοιο σε ανυπεράσπιστο παιδί; Μωρό είναι», δηλώνει.

 Η Ελληνική Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.