Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η χώρα με την τραγωδία στην Καλλιθέα και τον άδικο χαμό της 12χρονης Χαρίκλειας η οποία έχασε τη ζωή της μετά το τροχαίο στη Λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα, όταν οδηγός αυτοκινήτου την τραυμάτισε θανάσιμα.

Σε σοκ βρίσκονται και οι συμμαθητές της, οι οποίοι σήμερα Τρίτη άφησαν στον προαύλιο του σχολείου τους λίγα λευκά, κόκκινα και ροζ τριαντάφυλλα αλλά και ζωγραφιές που εύχονταν «καλό παράδεισο».

Μια από αυτές απεικόνιζε μια καρδούλα με δύο φτερά αγγέλου και ένα ουράνιο τόξο και έγραφε: «Καλό δρόμο προς τον παράδεισο Χαρίκλεια».

Σε μια άλλη ζωγραφιά ένα λευκό περιστέρι κρατά ένα κλαδί ελιάς, ενώ το μήνυμα είναι το ίδιο σε σχεδόν όλες τις ζωγραφιές των μικρών συμμαθητών της. «8.5.2023 - Καλό Παράδεισο Χαρίκλεια. Δεν θα σε ξαναδούμε».

kallithea-12xroni-troxaio-sxoleio_jpg__1_

Καλλιθέα: Τα μηνύματα στο Διαδίκτυο για τη 12χρονη Χαρίκλεια

Την ίδια ώρα, στο διαδίκτυο και άλλοι κάτοικοι της Καλλιθέας αποχαιρετούν το μικρό κορίτσι με καταγωγή από τον Πόντο. Η μικρή Χαρίκλεια αγαπούσε τις τέχνες και τον αθλητισμό, και στο παρελθόν είχε πάρει μέρος σε αγώνες ρυθμικής, έχοντας μάλιστα κατακτήσει και μετάλλια.

Γονείς και μαθητές από το σχολείο της γράφουν: «Μόνο θλίψη», «Θλίψη και οργή για ό, τι λείπει…», «Ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα της και κουράγιο στην οικογένειά της και τη σχολική κοινότητα», «Αυτές τις ώρες τα λόγια είναι περιττά. Τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της», «Αντίο Χαρίκλεια. Να είσαι καλά εκεί ψηλά…».