Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα ο 35χρονος πατέρας στην Άρτα που ξέχασε επί ώρες το μόλις 5,5 μηνών βρέφος στο αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον ανακριτή από όπου θα λάβει προθεσμία για να απολογηθεί και αμέσως μετά με εντολές γιατρών θα επιστρέψει και πάλι στο γενικό νοσοκομείο Άρτας, εκεί όπου παραμένει νοσηλευόμενη η σύζυγος του.

Σε εξέλιξη η νεκροψία-νεκροτομή

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι, όπως αναφέρουν πληροφορίες η νεκροψία-νεκροτομή του άτυχου βρέφους. Υπενθυμίζεται ότι εναντίον του 37χρονου πατέρα του μωρού έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Απειλούσαν να αυτοκτονήσουν οι γονείς του βρέφους

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, αν και οι δύο γονείς απειλούσαν ότι θα βάλουν τέλος στην ζωή τους, δεν έγινε καμία προσπάθεια αυτοκτονίας, καθώς και οι δύο από χθες βρίσκονταν σε καταστολή υπό τις οδηγίες ψυχολόγων, ενώ στο δωμάτιο του 35χρονου βρισκόταν και αστυνομικός.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα της ασύλληπτης έλαβαν καταθέσεις, στο πλαίσιο του σχηματισμού της δικογραφίας, τουλάχιστον από δύο που φέρονται να περιέγραψαν όσα ανέφεραν οι γονείς του βρέφους όταν έφτασαν στο νοσοκομείο.