Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε Σχηματισμούς, Υπηρεσίες και Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 12 Μαΐου 2023, στη Θεσσαλονίκη, Περιοχή Ευθύνης του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ ΣΣ) και επισκέφθηκε διαδοχικά τις έδρες:

- Του 308 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσης (308 ΠΕΒ), όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Μεραρχίας Υποστήριξης Υποστράτηγος Αντώνιος Θεοδοσιάδης.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τον Διοικητή του 308 ΠΕΒ Συνταγματάρχη Κωνσταντίνο Τσιράκη για τη ροή του ανασκευαστικού έργου αλλά και του εκσυγχρονισμού ερπυστριοφόρων και βαρέων οχημάτων, καθώς και για τις τρέχουσες δραστηριότητες του εργοστασίου. Επίσης, επισκέφθηκε συνεργεία και χώρους, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη και πολιτικό προσωπικό του 308 ΠΕΒ.

xardalias__2_
xardalias__3_
xardalias__4_
xardalias__1_

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας στην ανωτέρω επίσκεψη συνόδευσε ο Υποδιοικητής του Γ΄ ΣΣ Υποστράτηγος Δημήτριος Κεσόπουλος.

- Της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Σχολής Υποστράτηγος Θεόδωρος Αθανασόπουλος. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε για το στρατιωτικό και ακαδημαϊκό πρόγραμμα εκπαίδευσης και για τις τρέχουσες δράσεις της ΣΣΑΣ.