Νέα στοιχεία για την υπόθεση δασκάλας που προέβαλε ερωτική ταινία με ομοφυλοφιλικό περιεχόμενο σε μαθητές της Δ’ Δημοτικού έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά την καταγγελία που έκαναν γονείς μαθητή.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Tlive, ο διευθυντής του σχολείου ανέφερε ότι «έχουμε λάβει εξώδικο από γονείς μαθητή, το οποίο έχει κοινοποιηθεί και σε ανώτερη Αρχή από εμάς, περιμένουμε τις κινήσεις της ανώτερης Αρχής».

Από την πλευρά του ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, δικηγόρος των γονιών που έκαναν την καταγγελία, ανέφερε στην εκπομπή: «Το παιδί έκανε εμετό, δεν είχε όρεξη να φάει, είχε κλειστεί στον εαυτό του. Ήταν σοκαρισμένο. Έτσι εκμαίευσαν από το παιδί τι είχε συμβεί…».

Ο τίτλος της ταινίας -που είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 13 ετών- είναι «Τα αγόρια στο ντους» και δείχνει ανήλικα παιδιά σε ένα καμπ, όπου ο εκπαιδευτής τους παρότρυνε να σκληραγωγηθούν και είχε σκηνές μέσα από το ντους που φιλιόντουσαν στο στόμα και θωπεύονταν.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο μαθητής υποστήριξε ότι όταν ρώτησαν τη δασκάλα γιατί είδαν αυτήν την ταινία, φέρεται να απάντησε ότι «ο εκπαιδευτής (σ.σ.: ο ρόλος στην ταινία) είναι φασίστας».