Ο πατέρας της 39χρονης μητέρας δύο παιδιών από τη Χαλκιδική, που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του συζύγου της, μίλησε στην εκπομπή Tlive της Τατιάνας Στεφανίδου, αποκαλύπτοντας τις πρώτες στιγμές μετά τη διπλή τραγωδία.

«Οι δικοί τους άνθρωποι τους έπαιρναν τηλέφωνο, αλλά δεν απαντούσε κανείς. Ανησύχησαν και πήγαν στο σπίτι. “Όταν άνοιξε ο κλειδαράς, μπήκαν στο σπίτι ο πατέρας του (σ.σ.: του 36χρονου), ο γιος μου (σ.σ.: αδερφός του θύματος) και η γυναίκα μου (σ.σ.: μητέρα του θύματος). Τότε ο συμπέθερος φώναξε “αχ, κακό έγινε”…».

Ο πατέρας της αδικοχαμένης γυναίκας δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του: «Μου έφαγε το παιδί μου ο αλήτης. Δεν με άκουγε, αυτό ήταν το λάθος. Γιατί ερχόταν κάθε λίγο και λιγάκι “μπαμπά θα φύγω”. Ήταν φιλότιμη και την κατάφερνε και τη γύριζε πίσω».

Αναφερόμενος στα εγγόνια του, το 12χρονο κορίτσι και το 8χρονο αγόρι, ανέφερε ότι «θα φανώ βράχος και δεν θα τους λείψει τίποτα. Αυτό το παιδάκι πώς θα το σώσουμε; Θα ξυπνάει και θα φωνάζει τη μαμά του».

Ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του και στη συνέχεια να πέφτει νεκρός και εκείνος από το ίδιο του το χέρι παραμένει στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον Δ/ντή Παιδοχειρουργικής Κλινικής, Γιώργο Τσικόπουλο, το παιδί υπεβλήθη ήδη σε ένα δύσκολο χειρουργείο για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά τραύματα που έφερε. Αν και είναι εκτός κινδύνου, θα παραμείνει διασωληνωμένο στην εντατική, καθώς έχει πολλά προβλήματα, τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν οι γιατροί.

«Έχει δεχθεί πάρα πολλά σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως στα ιγμόρεια, κοντά στο οπτικό νεύρο και την κοιλιακή χώρα και πρέπει να ακολουθήσουν και άλλες επεμβάσεις, ενώ στη συνέχεια θα γίνει και προσπάθεια αποκατάστασης του ωλένιου νεύρου», κατέληξε.