Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr, ένας 28χρονος έκλεψε αυτοκίνητο στην περιοχή των Πετραλώνων, πήγε στη συνέχεια σαν να μην έκανε τίποτα σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Ασπρόπυργο, εκεί όπου τελικά αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. του πέρασαν χειροπέδες.

Ο 28χρονος έκλεψε το όχημα από την οδό Πτολεμαΐδας στα Πετράλωνα. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου μόλις αντιλήφθηκε ότι αυτό λείπει, ειδοποίησε τις Αρχές κι έτσι δόθηκε εντολή για αναζητήσεις.

Όταν οι αστυνομικοί είδαν το αυτοκίνητο να κινείται στη συμβολή των οδών Αγίων Ανάργυρων και Λεωφόρου Αθηνών, έκαναν στον οδηγό σήμα να σταματήσει, εκείνος όμως δεν υπάκουσε και συνέχισε την πορεία του με αποτέλεσμα να το ακολουθήσουν μέχρι που έχασαν οπτική επαφή. Άνδρες της ΟΠΚΕ βρήκαν το αυτοκίνητο στην περιοχή του Ασπροπύργου, ενώ ο 28χρονος εντοπίστηκε μέσα σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών και συνελήφθη στις 01:20 τα ξημερώματα.

Στην κατοχή του, από τον έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε 1 γραμμάριο ινδικής κάνναβης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και εξαρτησιογόνων ουσιών.