Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του άτυχου 50χρονου πέρυσι το Σεπτέμβρη στο Γκάζι από την ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν στη σύλληψη ενός 29χρονου άνδρα το απόγευμα της Δευτέρας (29/5) στο Πόρτο Ράφτη.

Σημειώνεται ότι τα ξημερώματα της 24ης Σεπτεμβρίου 2022, ο άτυχος 50χρονος ανευρέθη από διερχόμενο άτομο, πεσμένος στο οδόστρωμα αιμόφυρτος στην περιοχή της Αθήνας και συγκεκριμένα στην διασταύρωση των οδών Ικαριέων και Ζάγρεως, στο Γκάζι. Ακολούθως, διακομίστηκε με σταθμό ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε. Μαρτυρίες ανέφεραν ότι ο 50χρονος βρισκόταν συχνά στην περιοχή προκειμένου να διασκεδάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι ο 29χρονος από κοινού με ένα ακόμα άτομο, αφού διαπληκτίστηκαν με το θύμα, του κατάφερε ο ίδιος χτύπημα με το χέρι στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα το θύμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο οδόστρωμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε εξυβρίσει τους δύο νεαρούς άνευ λόγου. Στη συνέχεια, τα δύο άτομα διέφυγαν με δίκυκλο ιδιοκτησίας του κατηγορούμενου, αγνοώντας όμως την κατάσταση του 50χρονου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 29χρονος κατηγορούμενος, μετά την αποτρόπαια πράξη του, πήγε σπίτι του, ετοίμασε βαλίτσες και προσέφυγε σε Μονή στο Πόρτο Ράφτη, όπου και παρέμεινε μέχρι τη σύλληψή του.

Τέλος, επισημαίνεται ότι από τη διενεργηθείσα ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 50χρονου επήλθε συνεπεία βαρείας κρανοεγκεφαλικής κάκωσης, που προκλήθηκε από θλων και αμβλύ όργανο.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.