Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια του τρίχρονου παιδιού που τραυματίστηκε στο σοβαρό τροχαίο που έγινε στη Λεωφόρο Κηφισίας το πρωί της Πέμπτης (1/06), καθώς βρίσκεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου Παίδων. Με εντολή εισαγγελέα συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια. 

Το άτυχο παιδάκι, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Στο πλευρό του παιδιού βρίσκονται οι γονείς του, οι οποίοι μόλις έμαθαν το δυσάρεστο νέο έσπευσαν στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι στον Ευαγγελισμό μεταφέρθηκε τραυματισμένη η νταντά του παιδιού (65 με 70 ετών), η οποία ήταν μαζί με το παιδί όταν συνέβη το τροχαίο και επιχειρούσαν να περάσουν τον δρόμο.

Πώς έγινε το τροχαίο 

Η γυναίκα και το κοριτσάκι, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο-ντοκουμέντο, επιχειρούν να περάσουν στην απέναντι πλευρά της Λεωφόρου Κηφισίας από σημείο που δεν υπάρχει ούτε διάβαση πεζών ούτε φανάρι. Εκείνη τη στιγμή το κόκκινο μηχανάκι, που οδηγούσε 35χρονος διανομέας, περνά με όχι μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να παρασύρει τη γυναίκα και το παιδί.

Το μηχανάκι πέφτει πάνω στα δύο άτομα, τα πετάει στο έδαφος και στη συνέχεια σέρνεται στην αριστερή λωρίδα.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Κηφισιά, ενώ για αρκετή ώρα μετά το ατύχημα η κυκλοφορία ήταν δυνατή μόνο από τη δεξιά λωρίδα. Στη συνέχεια ο δρόμος άνοιξε, ωστόσο υπήρχαν μεγάλες καθυστερήσεις.

Συνελήφθη ο οδηγός 

Λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό τροχαίο ο οδηγός της μηχανής συνελήφθη με εντολή εισαγγελέα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας, αφού έμαθε για την κατάσταση της υγείας του παιδιού, ζήτησε τη σύλληψη του οδηγού με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια.