Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και το καλοκαίρι μας «κλείνει το μάτι» όλο και περισσότερος κόσμος σπεύδει στις παραλίες για μια βουτιά και ηλιοθεραπεία. Πόσο κοστίζει όμως η είσοδος και μια ξαπλώστρα;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η είσοδος στην παραλία του Αλίμου είναι στα 6 ευρώ και 2 ευρώ η ξαπλώστρα, ενώ τα Σαββατοκύριακα ανέρχεται στα 8 ευρώ.

Για την ξαπλώστρα το μειωμένο εισιτήριο είναι στα 3 ευρώ, ενώ δωρεάν είσοδος είναι για τους δημότες.

Στην οργανωμένη παραλία της Βουλιαγμένης η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ το άτομο και το μειωμένο εισιτήριο στα 5 ευρώ ενώ ελεύθερη είναι η είσοδος για παιδιά έως 5 ετών και ΑμΕΑ. Το κόστος για τις ξαπλώστρες τις καθημερινές είναι 20 – 30 € ενώ το Σαββατοκύριακο κυμαίνεται 30-40 ευρώ, αναλόγως και τη θέση που θέλει κάποιος να διαλέξει. Αν θέλεις να είσαι μπροστά στη θάλασσα, λίγο πιο πίσω ή απλώς το Σαββατοκύριακο ανεβαίνει η τιμή του στα 30 με 40 ευρώ, ενώ αν θες να πιεις έναν καφέ θα πληρώσεις 4 ευρώ, έναν χυμό ανάμεικτο στα 6,5 ευρώ και ένα κλαμπ σάντουιτς στα 15 ευρώ.

Στην παραλία στο Καβούρι το κόστος για το σετ ξαπλώστρας φτάνει τα 14 ευρώ ενώ η τιμή για μια μπάλα παγωτό κοστίζει 3 ευρώ και η γρανίτα 4 ευρώ.

Δείτε βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ