Για την επίσκεψη του υπηρεσιακού υπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, στην Κάσο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 199η επέτειο του Ολοκαυτώματος, ενημέρωσε το ΥΕΘΑ. 

Χαρακτηριστικά: Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής συμμετείχε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 στις εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση της 199ης επετείου από το Ολοκαύτωμα της Ηρωικής Νήσου Κάσου.

Ο κ. Στεφανής παρευρέθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση, κατέθεσε στεφάνι και παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση. Επίσης, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Κάσου κ. Ερωτόκριτο Μιχάλη και επισκέφθηκε την ΤΠΚ «ΤΡΟΥΠΑΚΗΣ», η οποία ναυλοχεί στην περιοχή.

Σε δήλωσή του, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισημαίνει: «Η Ηρωική Κάσος μας υποδέχτηκε για μια ακόμη φορά, για την 199η Επέτειο του Ολοκαυτώματός της. Συζητήσαμε για τα έργα που υλοποιούνται, καθώς και για όσα προγραμματίζονται. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάντα κοντά στις ακριτικές περιοχές, σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και την Περιφέρεια».


Kasos_Stefanis_8
Kasos_Stefanis_7
Kasos_Stefanis_6
Kasos_Stefanis_5
Kasos_Stefanis_4
Kasos_Stefanis_3
Kasos_Stefanis_2
Kasos_Stefanis_1