δολοφόνοι που εκτέλεσαν χθες δύο άνδρες στον Κορυδαλλό, χρησιμοποίησαν κλεμμένο SUV, το οποίο εγκατέλειψαν σε τούνελ στο ύψος του Σκαραμαγκά βάζοντάς του φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με το Mega, οι δύο άνδρες τους οποίους οι δράστες γάζωσαν με καλάσνικοφ ήταν ένας 39χρονος με το προσωνύμιο ως «Ράμπο» ή «Ταξιτζής» και ο 37χρονος γαμπρός του, γνωστοί στις Αρχές για υποθέσεις κυκλωμάτων της νύχτας.

Καρέ – καρέ η διπλή εκτέλεση

Περίπου 10 και μισή το βράδυ. Ο 39χρονος οδηγεί τη θωρακισμένη μερσεντές του και φτάνει στο σπίτι του. Ο γαμπρός του κατεβαίνει από τη θέση του συνοδηγού για να ανοίξει την γκαραζόπορτα.

Ένα μαύρο SUV με φιμέ τζάμια πλησιάζει και τους αιφνιδιάζει. Δύο άνδρες με καλάσνικοφ κατεβαίνουν και εκτελούν τον 37χρονο πριν προλάβει να αντιδράσει. Πυροβολούν και τον οδηγό.

Εκείνος τραυματισμένος, προσπαθεί να γλιτώσει. Συνεχίζουν να τον πυροβολούν. Προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από ένα smart. Τον πλησιάζουν και τον αποτελειώνουν με μια χαριστική βολή.

Οι δράστες μπαίνουν ξανά στο κλεμμένο SUV, βγαίνουν στην Γρηγορίου Λαμπράκη και από εκεί στην Εθνική. Στο ύψος του Σκαραμαγκά, σταματούν στο πλάι, σ’ ένα τούνελ. Εκεί τους περιμένουν συνεργοί τους με άλλο όχημα. Βάζουν φωτιά στο SUV, μπαίνουν στο αυτοκίνητο διαφυγής και εξαφανίζονται.

Οι αστυνομικοί φαίνεται να περισυνέλλεξαν 44 κάλυκες κάλυκες από το σημείο της διπλής δολοφονίας, από τα δυο καλάσνικοφ που άδειασαν οι δράστες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βρεθεί και υλικό από κάμερες το οποίο εξετάζεται, όπως και το αυτοκίνητο που εντοπίστηκε καμένο στον Ασπρόπυργο, το οποίο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια.