Θρηνεί η Ανδραβίδα για το θάνατο του 29χρονου σεφ, ο οποίος έχασε την ζωή του στην άσφαλτο. O 29χρονος oδηγός μοτοσικλέτας που εργαζόταν ως σεφ σε παιδικό σταθμό υπέκυψε στα τραύματα του στην άσφαλτο, μετά από σφοδρή σύγκρουση με όχημα.

Ο νεαρός οδηγός κατευθυνόταν στον παιδικό σταθμό που εργαζόταν. Σε κάποιο σημείο της επαρχιακής οδού Ανδραβίδας-Κυλλήνης, η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με σφοδρότητα με προπορευόμενο όχημα το οποίο επιχείρησε να στρίψει δεξιά.

Ο 29χρονος εκτινάχθηκε στο έδαφος ενώ η μηχανή του κατέληξε σε αρδευτικό κανάλι.

Ο Κύριλλος εργαζόταν ως σεφ σε παιδικό σταθμό της περιοχής. Οι συνάδελφοι του τον αποχαιρέτησαν με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook.

 «Δυστυχώς εχθές το μεσημέρι χάθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο μάγειρας του σταθμού μας. Ενας υπέροχος νέος μόλις 29 ετών, ένας αξιόλογος συνεργάτης με όνειρα και αγάπη για την δουλειά και τα παιδιά, ένας άνθρωπος γεμάτος κέφι, χαμόγελο και ζωή».

Τραγική ειρωνία, το άτυχο παλικάρι είχε εγκαταλείψει την Αθήνα για να ζήσει μαζί με τη σύντροφό του, στην επαρχία.

Έκαναν όνειρα και σχέδια για το μέλλον, όμως η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον άτυχο νέο.  «Η τύχη του παιδιού, ήταν δραματική. Είναι σοκαριστικό... νέο παλικαράκι...» λένε όσοι τον γνώριζαν.