Συναγερμός σήμανε στους Πάδες Κόνιτσας στα Ιωάννινα όταν το πρωί της Κυριακής βρέθηκε νεκρή μία 59χρονη τουρίστρια. Η 59χρονη Σουηδή είχε ταξιδέψει από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Κόνιτσα προκειμένου να παρακoλουθήσει ένα φεστιβάλ της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Στις 9 του μήνα δεν είχε φτάσει στην φίλη της που την ανέμενε και την επόμενη μέρα από το οικογενειακό της περιβάλλον δηλώθηκε εξαφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης.

Η έρευνα ξεκίνησε από το βράδυ του Σαββάτου όπου και διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο στίγμα του κινητού της τηλεφώνου είχε δοθεί από τα Άρματα.

Το πρωί της Κυριακής και κατά την έρευνα που έκανε η Αστυνομία η 59χρονη εντοπίστηκε νεκρή στη θέση «Αγία Μαρίνα» στους Πάδες.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φέρεται να λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της, ενώ βρισκόταν έξω από αυτό, καθώς στο σημείο που εντοπίστηκε υπήρχε κατωφέρεια και η ίδια στην προσπάθειά της να το σταματήσει καταπλακώθηκε από αυτό και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος ερευνά η Αστυνομία στην Κόνιτσα ενώ φως στα ακριβή αίτια θανάτου της 59χρονης θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.