Τη μητέρα της συνάντησε μετά από πολύ καιρό η 12χρονη η οποία κακοποιήθηκε σεξουαλικά στον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί μετά από 4,5 μήνες κατάφερε να δει τη μητέρα του και οι στιγμές ήταν γεμάτες συγκίνηση. Η δικηγόρος του κοριτσιού, Ασπασία Δρακοπούλου, μιλώντας στο parapolitika.gr δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Το παιδί τη Δευτέρα (19/06) μετά την κατάθεσή του, πήγε στις φυλακές Κορυδαλλού και είδε τη μητέρα του. Κάναμε πολύ μεγάλο αγώνα να γίνει κάτι τέτοιο και δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες».

Σύμφωνα με την έγκριτη νομικό, η συνάντηση είχε διάρκεια μόλις 10 λεπτών και το κοριτσάκι έδωσε μία κάρτα στη μητέρα του εκφράζοντας έτσι την αγάπη του. «Το παιδί είδε για 10 λεπτά τη μητέρα του. Ήταν μία πάρα πολύ συγκινητική στιγμή. Το κορίτσι την αγκάλιασε και της έδωσε σημείωμα με καρδούλες. Της είπε ότι την αγαπάει πάρα πολύ και ότι πιστεύει πως σύντομα θα βγει έξω, καθώς ξέρει ότι είναι αθώα. Το πιο συγκινητικό ήταν ότι όταν της ανακοινώθηκε ότι έπρεπε να φύγει, εκείνη δεν αποχωρούσε με τίποτα. Κάθισε σε μία γωνία και δεν έφευγε. Η συνάντηση αυτή έγινε με παρουσία παιδοψυχολόγου» ανέφερε η κυρία Ταραχοπούλου.

Στη συνέχεια η νομικός σημείωσε ότι η 12χρονη συναντήθηκε και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, τονίζοντας παράλληλα ότι η ίδια δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση. «Επίσης είχε το χρόνο να δει και τα αδέρφια της και τον πατέρα της. Το παιδί δυστυχώς δεν είναι καλά. Μετά τις επανειλημμένες καταθέσεις που δίνει, την ελλιπή ψυχολογική παρακολούθηση που έχει, όπως και την απαγόρευση να βλέπει τον μητέρα του την κάνουν να μη βρίσκεται σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση. Πλέον θα επιδιώξουμε το παιδί να βλέπει τη μητέρα του τουλάχιστον μία φορά το μήνα ή το δίμηνο. Το παιδί ζητά συνέχεια τη μητέρα του» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ό, τι έχει να κάνει με την εξέλιξη της πολύκροτης υπόθεσης, η κυρία Ταραχοπούλου ανέφερε ότι η 12χρονη θέλει όλοι οι ένοχοι να βρεθούν και να τιμωρηθούν και προέβλεψε την ίδια στιγμή ότι υπάρχει ακόμα δρόμος μέχρι να ολοκληρωθεί η υπόθεση. «Το παιδί έχει κουραστεί με την όλη διαδικασία των συνεχιζόμενων καταθέσεων, καθώς είναι ψυχοφθόρο και κουραστικό γιατί αυτές είναι πολύωρες και έρχεται στην Αθήνα από πολύ μακριά. Παρ'όλα αυτά όμως η ίδια θέλει να το κάνει γιατί έχει καταλάβει τι της έχει συμβεί πια και θέλει να βρεθούν και να τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι. Πιστεύω πως θα έχουμε ακόμα δρόμο για την υπόθεση και θα υπάρξουν εξελίξεις» κατέληξε.