Καρέ - καρέ κατέγραψε τις κινήσεις τριών νεαρών διαρρηκτών κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, που εισέβαλαν σε κατάστημα εσωρούχων.

Ειδικότερα, οι διαρρήκτες έσπασαν το τζάμι της κεντρικής εισόδου καταστήματος εσωρούχων στο κέντρο της Λαμίας, τα ξημερώματα του Σαββάτου 8/07.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, λίγο πριν τις 05:00 το πρωί, η παρέα των νεαρών πλησίασε το κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Καλύβα – Μπακογιάννη, στο ύψος της Ροζάκη Αγγελή, και αφού πρώτα έλεγξε ότι δεν τους βλέπει κανείς, έσπασε με κλωτσιές το κάτω τζάμι της εισόδου.

Ακολούθησε η καταδρομική αυτοψία του ενός εκ των τριών εντός του χώρου, διάρκειας ενός περίπου λεπτού.

Έπειτα, οι τρεις διαρρήκτες απομακρύνθηκαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα, πιθανόν γιατί αντιλήφθηκαν μια παρέα παιδιών που ανέβαινε τη Ροζάκη Αγγελή.

Παρόλο που στο παρακάτω βίντεο φαίνεται να φεύγουν χωρίς κάτι στα χέρια τους, ακολούθησε και νέα «καταδρομική έφοδος» και οι ληστές έφυγαν τελικά με το συρτάρι της μηχανής.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε γύρω στις 6 το πρωί της ίδιας ημέρας από υπάλληλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Πήραν μάλιστα και αποτυπώματα από τα πλαϊνά αλουμίνια, όπου και ακούμπησαν οι δράστες, οι οποίοι, όπως φαίνεται και στο βίντεο, δε φορούσαν γάντια.