Σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε η άτυχη 47χρονη Κουβανή τρανς γυναίκα εχτές (10/7) το απόγευμα μέσα στο ισόγειο διαμέρισμά της που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Φυλής και Μεθώνης.

Το parapolitika.gr βρέθηκε στο σημείο και σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε από την γειτονιά, η γυναίκα ήταν ένα ήσυχο και καλοσυνάτο άτομο που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα με την συμπεριφορά της.

Το άψυχο σώμα της 47χρονης εντοπίστηκε από την σπιτονοικοκυρά της, η οποία άμεσα φώναξε την αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός έφερε πολλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και ότι σε πολλά σημεία του διαμερίσματος εντοπίστηκαν ίχνη αίματος πράγμα το οποίο δείχνει ότι η άτυχη γυναίκα πέθανε μαρτυρικά.

Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής στα χέρια τους, η γυναίκα φαίνεται να είχε ξεψυχήσει αρκετές ώρες πριν εντοπιστεί από την σπιτονοικοκυρά της. Σημειώνεται ακόμα ότι την προηγούμενη ακριβώς μέρα η 47χρονη είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook από παραλία της Αττικής πράγμα το οποίο μπορεί να δείξει το πότε δολοφονήθηκε.

Αυτή τη στιγμή στο διαμέρισμα της οδού Φυλής βρίσκονται αστυνομικοί, οι οποίοι πραγματοποιούν ενδελεχή έρευνα προκειμένου να εντοπίσουν παραπάνω στοιχεία τα οποία θα τους οδηγήσουν στον ή στους δράστες.