Παραδόθηκε το απόγευμα Παρασκευής (14/07) στην ΕΛ.ΑΣ. ο 45χρονος, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης πυροβόλησε έναν 50χρονο έξω από βενζινάδικο στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες του voria.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 45χρονο υπήκοο Αλβανίας, πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος παραδόθηκε συνοδεία του δικηγόρου του, Θανάση Αλεξόπουλου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε πως είχε μαλώσει άλλες δύο φορές με το θύμα, που ήταν, μάλιστα, και φίλος του και πως ο λόγος του καβγά ήταν δανεικά χρήματα.

Πώς έγινε η εν ψυχρώ εκτέλεση

Η δολοφονία συνέβη επί της οδού Σόλωνος στην ανατολική Θεσσαλονίκη με τους δύο εμπλεκόμενους αλβανικής καταγωγής, να είναι φίλοι. 

Οι δύο 50χρονοι, αλβανικής καταγωγής, κάθονταν σε μια καφετέρια λίγο πιο μακριά από το πρατήριο καυσίμων. Εκεί ξεκίνησε ένας διάλογος που κατέληξε σε καβγά και στη συνέχεια οι δύο άνδρες έφυγαν και οι δύο με τα αυτοκίνητά τους.

Βρέθηκαν δύο κάλυκες

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης εξετάζουν βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, ενώ συγκεντρώνουν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να «χαρτογραφήσουν» τη διαδρομή του αυτοκινήτου και να φτάσουν στα ίχνη του δράστη. 

Από το σημείο του φονικού περισυνελέγησαν δύο κάλυκες.

Δείτε βίντεο: