Την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Διαβιβάσεων στο Στρατόπεδο «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α΄» στο Χαϊδάρι Αττικής, ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός για τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, προστάτη των Διαβιβάσεων.

geetha__3_
geetha__2_
geetha__1_
geetha

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Βαγγέλης Ντηνιακός, ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ.κ. Γεώργιος ο οποίος χοροστάτησε στην τελετή, o Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) «ΘΗΣΕΑΣ» Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, ο Διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης, ο Επιτελάρχης του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος, ο Εισαγγελέας του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου Αναθεωρητής Α΄ Χαράλαμπος Καρυπίδης, οι Επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΣ Στρατηγός ε.α. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, Στρατηγός ε.α. Κωνσταντίνος Γκίνης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί.

Μετά το πέρας της τελετής, πραγματοποιήθηκε επίδειξη μέσων και συστημάτων των Διαβιβάσεων, ενώ στη συνέχεια ο Διευθυντής Διαβιβάσεων – Έρευνας Πληροφορικής του ΓΕΣ, Υποστράτηγος Γεώργιος Γκιζάνης, τίμησε τον αρχαιότερο εν ζωή Αξιωματικό Διαβιβάσεων, Αντιστράτηγο ε.α. Γεώργιο Πολυμερόπουλο, τάξεως 1949 της ΣΣΕ.