Στην Κρήτη ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας και καφέ φέρεται να έδειξε την άγρια και κτηνώδη πλευρά του, καθώς φαίνεται σε βίντεο να κλωτσάει μια έγκυο γάτα, ενώ το άτυχο ζώο απέβαλε τελικά.

Όπως ανέφερε το neakriti.gr δράστης του σοκαριστικού περιστατικού κακοποίησης ζώου φέρεται να είναι ένας άνδρας περίπου 50 ετών, ο οποίος έχει καφέ – μεζεδοπωλείο στο χωριό Χουστουλιανά του δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα να κλωτσάει με δύναμη το άτυχο ζώο, κι αν δεν πεταγόταν ένας σκύλος ξαφνικά μέσα στη μέση, κανείς δεν ξέρει τι θα είχε κάνει ακόμα ο άνδρας στο χωριό της Κρήτης.

Την καταγγελία έκανε στην ιστοσελίδα μια γυναίκα, η οποία διατηρεί επιχείρηση απέναντι από το καφέ μεζεδοπωλείο.

Όπως τονιζόταν ο εν λόγω άνδρας είχε ανάψει την ψησταριά για να ψήσει. Οι μυρωδιές είχαν οδηγήσει στο σημείο μερικά αδέσποτα ζώα που περίμεναν μπας και ο ιδιοκτήτης τους δώσει καμιά λιχουδιά.

 «Η γάτα ήταν κάτω από ένα τραπέζι με τουρίστες και νιαούριζε, χωρίς όμως να ενοχλεί όταν ο 50χρονος την έδιωξε και την κλώτσησε, με τους πελάτες και όσους βρισκόταν εκεί να μένουν με το στόμα ανοιχτό», τόνισε η γυναίκα που έκανε την καταγγελία.

Σύμφωνα με την ίδια το περιστατικό σημειώθηκε περίπου πριν δύο εβδομάδες, με αντίστοιχα σκηνικά με αδέσποτα ζώα να έχουν επαναληφθεί και άλλες φορές από τον 50χρονο άνδρα.

Απέβαλε μετά την κακοποίηση

«Όταν είδαμε τι γινόταν φρικάραμε, το γατάκι το φροντίζαμε εδώ στη γειτονιά και απ’ όσο ξέρω ήταν έγκυος, όμως μετά την κακοποίησή της έχασε τα μωρά της», υποστήριξε η γυναίκα.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό κακοποίησης της γάτας έχει γίνει καταγγελία στην Αστυνομία Κρήτης, η οποία έχει στα χέρια της και το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.