Ένα βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα, στο οποίο φαίνεται ο 35χρονος Μπαγκλαντεσιανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 46χρονου θύματος κουβανικής καταγωγής, λίγο πριν από το στυγερό έγκλημα, να ψάχνει το σπίτι του θύματος στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο δείχνει τον 35χρονο να μιλά στο τηλέφωνο με το 46χρονο θύμα λίγα λεπτά πριν από τη δολοφονία.  Το συγκεκριμένο βίντεο έχει καταγραφεί από κάμερα, η οποία βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του 46χρονου θύματος.

Δείτε το βίντεο:


Το θύμα τού άνοιξε την πόρτα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας το θύμα, το οποίο του άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα. Μάλιστα, ο ίδιος κατά τη διαφυγή του δεν χρησιμοποίησε την πόρτα, αλλά το παράθυρο.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλέξουν πλήθος στοιχείων από τον τόπο του εγκλήματος, όπως δακτυλικά αποτυπώματα και DNA. Από την αξιολόγηση των ανωτέρω στοιχείων, καθώς και από την περαιτέρω ανάλυση προανακριτικών και εγκληματολογικών δεδομένων, που προέκυψαν με τη συνδρομή του Τμήματος Εξερευνήσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, εξακριβώθηκε η εμπλοκή του 35χρονου στην υπόθεση.

Dolofonia_AgPanteleimonas_Drastis

Αρνείται ότι διέπραξε τη δολοφονία

Σημαντικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης φέρεται να έπαιξε αυτή η κάμερα ασφαλείας, που βρισκόταν ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία και «έπιασε» τον δράστη. Ο 35χρονος εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και προσήχθη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου στην κατοχή του βρέθηκαν επιπλέον κάποια κοσμήματα που τον συνδέουν με τον τόπο του εγκλήματος, καθώς φαίνονταν στο βίντεο. Επίσης, ο ίδιος έφερε τραύματα στο πρόσωπο, τα οποία δεν κατάφερε να δικαιολογήσει στους αστυνομικούς.

Σε επακόλουθη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, η οποία βρίσκεται επίσης στο κέντρο της Αθήνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα. Ο ίδιος μέχρι στιγμής αρνείται τα πάντα.