Πέθανε ο 54χρονος υπάλληλος σεκιούριτι, που είχε δεχθεί πριν από μερικές μέρες επίθεση στον Ασπρόπυργο από συμμορία ληστών, οι οποίοι τον χτύπησαν βάναυσα και του έκλεψαν το αυτοκίνητο.

Ο άντρας έκανε περιπολία με το αυτοκίνητό του γύρω από το υπό κατασκευή φωτοβολταϊκό πάρκο στον Ασπρόπυργο, το οποίο φύλαγε ως υπάλληλος σεκιούριτι.

Την είδηση του θανάτου του έκαναν γνωστή οι φίλαθλοι της ΑΕΚ με ανάρτηση στα social media, ενώ το τελευταίο 24ωρο υπήρχαν πληροφορίες ότι ο άνθρωπος ήταν κλινικά νεκρός.


Το χρονικό

Η επίθεση και η ληστεία σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/7/2023) στην περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου στο ΧΥΤΑ. Όπως αναφέρει η Αστυνομία, περίπου στις 3 τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν στον 54χρονο, που εκείνη την ώρα έκανε περιπολία με το αυτοκίνητο του έξω από το υπό κατασκευή φωτοβολταϊκό πάρκο.

Οι δράστες, αφού χτύπησαν τον 54χρονο, του πήραν το αυτοκίνητο, το οποίο λίγη ώρα μετά βρέθηκε καμένο, περίπου δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της επίθεσης.

Ο 54χρονος μεταφέρθηκε τραυματίας και νοσηλεύτηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο. Σε εξέλιξη παραμένουν έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών.