Την ώρα που οι πυροσβέστες και οι εθελοντές δίνουν για 6η μέρα μάχη με τις φλόγες στη Ρόδο, μια καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις συνθήκες που έγινε η εκκένωση συγκεκριμένων περιοχών, έπειτα από μήνυμα που εστάλη από το 112. Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η εικόνα, όπου φαίνεται πως κόπηκαν εισιτήρια στο ΚΤΕΛ, την ώρα που ο κόσμος έπρεπε να απομακρυνθεί με ασφάλεια.

Ωστόσο πρόεδρος των ΚΤΕΛ, Αντώνης Μπερδής προχώρησε σε διάψευση της καταγγελίας για εισιτήρια που κόπηκαν κατά τη διάρκεια της εκκένωσης της Λίνδου.

«Είναι σε ετεροχρονισμένο χρόνο. Η εκκένωση της Λίνδου ήρθε στις 23:30. Το εισιτήριο είναι 21:29, οπότε η συγκοινωνία γινόταν κανονικά. Εμείς μεταφέραμε κόσμο από τις περιοχές, που έπρεπε να εκκενωθούν, ασφαλή στην Λίνδο. Από εκεί και πέρα ο κόσμος είτε παρέμενε εκεί μέχρι να οργανωθούν σε ομάδες και να πάνε σε κέντρα, είτε πήγαιναν όπου ήθελαν. Υπήρχε συγκοινωνία, πλήρωσαν εισιτήριο. Πρόκειται για κάτι πιτσιρίκια που έκαναν αυτή την ανάρτηση και δυσφημίστηκαν τα ΚΤΕΛ. Όμως όλοι οι τοπικοί άρχοντες γνωρίζουν ότι στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις το νησί. Βοηθήσαμε πάρα πολύ», είπε αρχικά στην πρωινή εκπομπή του OPEN και συνέχισε: «Αυτό που έγινε με πλήγωσε γιατί έχουμε μεταφέρει δωρεάν χιλιάδες άτομα τις τελευταίες δύο ημέρες και κανένας δεν βγήκε να κάνει παράπονα».

«Αφήνω αυτό εδώ…. Σε ώρα εκκένωσης κόβονται εισιτήρια!!!!!!!!!!!!!!!!», έγραφε νωρίτερα χρήστης στο Twitter.