Ένας 34χρονος Ρομά συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Θήβας.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το lamiareport, ο άνδρας είχε βάλει φωτιά στο σπίτι του και στο αυτοκίνητό του και παραλίγο να κάψει όλο τον οικισμό Αγίας Αγίας Τριάδας – Αγίου Μηνά Βοιωτίας όπου διέμενε. Ο 34χρονος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας από το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών με την κατηγορία του εμπρησμού, καθώς λίγο έλειψε να βάλει φωτιά σε όλη την περιοχή όπου έμενε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 34χρονος προκάλεσε μεγάλη φωτιά στην περιοχή της Θήβας, η οποία μάλιστα έκαιγε κοντά σε σπίτια, ενώ η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική, αν και ακόμα δεν έχει σβήσει τελείως.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να έπαθε αμόκ από άγνωστη αιτία, βάζοντας αρχικά φωτιά  στο αυτοκίνητό του και λίγο μετά πυρπόλησε και το σπίτι του στον σπίτι του στον οικισμό Αγίας Αγίας Τριάδας – Αγίου Μηνά Θήβας.

Η φωτιά που έβαλε στο σπίτι του επεκτάθηκε σε παρακείμενη δασική έκταση με χαμηλή – θαμνώδη βλάστηση και ξερά χόρτα και προκάλεσε τεράστια ανησυχία αλλά και μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων και των ανθρώπων της Πολιτικής Προστασίας με μηχανήματα έργου και υδροφόρες.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών. Την προανάκριση έκανε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.