«Έφοδο» πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ σε πάρτι στην Μύκονο την Τρίτη (25/7) προχωρώντας στη σύλληψη 4 ατόμων με τις κατηγορίες της ηχορύπανσης και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τους δύο υπεύθυνους διοργανωτές του πάρτι και δύο συμμετέχοντες σε αυτό.

Οι αστυνομικοί στο πλαίσιο των περιπολιών που διεξάγουν στο νησί των «Ανέμων» προκειμένου να πατάξουν το φαινόμενο των παράνομων πάρτι, εντόπισαν ότι σε βίλα διεξαγόταν εκδήλωση στην οποία συμμετείχε μεγάλος αριθμός ατόμων που είχαν εξασφαλίσει εισιτήριο εισόδου.

Οι αστυνομικοί στην αρχή συνέλαβαν την υπεύθυνη της διοργάνωσης και στη συνέχεια διεξήγαγαν έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά την οποία συνελήφθη ο μισθωτής του χώρου και διοργανωτής της διασκέδασης καθώς και τα δύο άλλα άτομα στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, 2CB και XTC.

Επίσης, μέσα στη βίλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μηχανήματα αναπαραγωγής ήχου, φωτορυθμικά καθώς και μικροποσότητες κοκαΐνης – κάνναβης.