Από το πρωί της Δευτέρας (07/08) και με όλα τα στοιχεία των διερχομένων οχημάτων είχαν ενημερώσει οι Αρχές του Μαυροβουνίου την ΕΛ.ΑΣ. για το κονβόι των 150 - 200 Κροατών χούλιγκαν που προκάλεσαν τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ.

Αυτό προκύπτει από έγγραφο-«ντοκουμέντο» που παρουσιάζει το MEGA, αποδεικνύοντας τα τεράστια λάθη των ελληνικών αστυνομικών υπηρεσιών. Οι Αρχές του Μαυροβουνίου αλλά και της Κροατίας ειδοποίησαν ότι πρόκειται για φανατικούς οπαδούς της οργάνωσης «BAD BLUE BOYS» της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έχουν προκαλέσει κι άλλα αιματηρά επεισόδια.

arithmoi_kikloforias_autokinita_opadoi

Σύμφωνα με την ενημέρωση των Αρχών του Μαυροβουνίου προς την ΕΛ.ΑΣ αλλά και την αλβανική αστυνομία, υπήρξε διέλευση των Κροατών από τον μεθοριακό σταθμό με την Αλβανία το ξημέρωμα της ίδια μέρας, όπου υπήρξε και πλήρης καταγραφή των αριθμών κυκλοφορίας τους κι όλα τα σχετικά δεδομένα.

Ο πρώτος έλεγχος των αυτοκινήτων, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να έγινε στην Κακκαβιά όπου επικοινωνούν κεντρικές υπηρεσίες της Ελλάδας με τους υπευθύνους εκεί της περιοχής και τους ζητούν να γίνει έλεγχος.

Η έρευνα γίνεται σε 2 – 3 ΙΧ χωρίς να προκύψει κάτι σημαντικό, καθώς δε δίνεται η εικόνα ότι πρόκειται για την αυτοκινητοπομπή των οργανωμένων οπαδών. Οι Αρχές της Κακκαβιάς υπογραμμίζουν ότι δεν μπορούν να αποτρέψουν την είσοδο των Κροατών, καθώς ενδιαφέρονται για τουρισμό στην Ελλάδα.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

Με πληροφορίες από MEGA