Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η κοινωνία της Γρανίτσας στην Ευρυτανία, από την υπόθεση της δολοφονίας ενός άνδρα από τα χέρια του αδελφού του.

Όπως όλα δείχνουν, ο 54χρονος δράστης πυροβόλησε τον αδελφό του εξ επαφής με καραμπίνα έξω από το σπίτι της μητέρας τους.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση δολοφονίας αναζητούν την αιτία του καβγά που φαίνεται να οδήγησε στην αδελφοκτονία.

Το χρονικό του εγκλήματος

Σύμφωνα με το MEGA, όλα άρχισαν όταν τα δύο αδέλφια έφυγαν από το καφενείο της γειτονιάς για να πάνε για φαγητό στο σπίτι της μητέρας τους και για άγνωστο ακόμη λόγο, άρχισαν να λογομαχούν.

Τότε, ο ένας αδελφός, ο δράστης του φονικού και οικοδόμος στο επάγγελμα, βγήκε από το σπίτι, έβγαλε καραμπίνα και πυροβόλησε το άλογο του αδελφού του, ο οποίος ήταν κτηνοτρόφος.

Όταν, τότε, το θύμα βγήκε από το σπίτι για να δει τι είχε συμβεί, ο αδερφός του έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και τον πυροβόλησε στο στήθος, μπροστά στα μάτια της ανηψιάς του, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, αλλά και αστυνομικοί για τη διερεύνηση της υπόθεσης, οι οποίοι πέρασαν και χειροπέδες στον δράστη.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:


Με πληροφορίες από MEGA