Μία φωτογραφία με την ίδια να χορεύει στο πανηγύρι της Αγίας Αγάθης στο Αιτωλικό είχε αναρτήσει στο προφίλ της στο Facebook η 67χρονη που απανθρακώθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της, μετά το τροχαίο που έγινε στη Φωκίδα.

Μάλιστα, η αγάπη της για τη φωτογραφία αλλά και το πανηγύρι του Αιτωλικού, απ’ όπου καταγόταν, ήταν τέτοια που την έκανε να την «καρφιτσώσει» στο προφίλ της. Τραγική ειρωνεία; Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου του 2016 και αναδημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου του 2020. Ακριβώς την ίδια ημερομηνία που λίγα χρόνια μετά βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με το messolonghinews.gr, η είδηση του θανάτου της Δέσποινας Σκόνδρα έχει προκαλέσει σοκ στο Αιτωλικό, απ’ όπου καταγόταν, όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Άλλες εποχές... Καλημέρα!!!

Posted by Δέσποινα Σκόνδρα on Thursday, August 20, 2020

Πώς έγινε το δυστύχημα

Η Δέσποινα Σκόνδρα σκοτώθηκε το απόγευμα της Κυριακής. Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 3 και μισή μετά το μεσημέρι, στην εθνική οδό Λιβαδειάς-Άμφισσας, στο ύψος του Χρισσού.

Το αυτοκίνητο της γυναίκας συγκρούστηκε με πούλμαν που μετέφερε Κινέζους τουρίστες και λίγα δευτερόλεπτα μετά τυλίχθηκε στις φλόγες.

fokida1_2
fokida3_2

Η γυναίκα δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί και απανθρακώθηκε. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, μπροστά από το μοιραίο αυτοκίνητο εκινείτο ένα άλλο Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε η κόρη της.

Από το πούλμαν τραυματίστηκαν τρεις τουρίστες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Άμφισσας.

Προανάκριση για τους λόγους του δυστυχήματος διενεργούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Άμφισσας.