Για αναβίωση της περίφημης τηλεοπτικής βεντέτας μεταξύ δύο οικογενειών κάνουν λόγο τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη, μετά τα απίστευτα περιστατικά που σημειώθηκαν στη Μεσαρά και οδήγησαν στο αυτόφωρο οκτώ μέλη δύο οικογενειών. Οι σύγχρονοι Βροντάκηδες και Φουρτουνάκηδες παρεξηγήθηκαν εξαιτίας μιας προσπέρασης στο δρόμο, με αποτέλεσμα θερμόαιμοι νεαροί από τις δύο οικογένειες να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Ωστόσο, όταν όλοι μαζί συναντήθηκαν έξω από το κέντρο υγείας, ακολούθησε δεύτερο «ημίχρονο», με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να συλλάβουν τέσσερα άτομα από κάθε οικογένεια: Τον 54χρονο πατέρα και τους τρεις γιους του από τη μία και τέσσερα αδέλφια από τη δεύτερη. Και οι οκτώ οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, όπου όμως η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 6 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να προσκομιστούν οι σχετικές ιατροδικαστικές εκθέσεις.

Η εισαγγελέας της έδρας, μάλιστα, πρότεινε να επιβληθούν περιοριστικοί όροι εκατέρωθεν και να απαγορευτεί η προσέγγιση των δύο πλευρών, ενώ απαιτήθηκε και η καθημερινή εμφάνισή τους στο Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, με την προϋπόθεση ότι οι μεν θα εμφανίζονται πρωινές ώρες και οι δε απογευματινές.

Υπενθυμίζεται ότι και στους οκτώ ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες από κοινού και κατά μόνας, κατά συρροή, ενώ τρεις εξ αυτών διώκονται και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ontime