Τον βιασμό της σε παραλία της Λευκάδας από δύο Σέρβους κατήγγειλε μια 14χρονη κοπέλα. Οι αστυνομικές Αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και συνέλαβαν τους δύο φερόμενους δράστες.

Ειδικότερα, οι  δύο σερβικής καταγωγής νεαροί, ηλικίας 18 και 21 ετών, αντίστοιχα, συνελήφθησαν χθες (31/8) το απόγευμα με την κατηγορία του βιασμού κατά συναυτουργία και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη.

Προηγήθηκε σχετική καταγγελία στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα το πρωί της Δευτέρας 28 Αυγούστου, σύμφωνα με την οποία μία 14χρονη κάτοικος του νησιού εξαναγκάστηκε από τους δύο άνδρες με τη χρήση σωματικής βίας σε συνουσία το βράδυ της Παρασκευής 25 Αυγούστου σε παραλία του νησιού.

Η ανήλικη φέρεται να είχε γνωριστεί με τους νεαρούς Σέρβους, πήγαν μαζί σε μία παραλία και εκεί οι δράστες φέρονται να την ακινητοποίησαν με χρήση βίας και να τη βίασαν.

Οι φερόμενοι ως δράστες ταυτοποιήθηκαν, η κοπέλα εξετάστηκε από ιατροδικαστή κι ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη στους δύο νεαρούς, οι οποίοι αναμένεται να περάσουν την πόρτα του ανακριτή.