Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης ο 31χρονος συνοριοφύλακας που αυτοπυροβολήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (03/09).

Ο νεαρός συνοριοφύλακας φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε, με αποτέλεσμα να προκαλέσει διαμπερές τραύμα στο κεφάλι του, χωρίς ωστόσο να επέλθει ο θάνατός του από τον σοβαρότατο τραυματισμό.

Ο 31χρονος άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ειδοποίησαν συνάδελφοί του. Ακολούθως υποβλήθηκε σε επέμβαση στη νευροχειρουγική κλινική και πλέον νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, αλλά η κατάστασή του παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, ενημέρωσαν την οικογένεια του ότι, δυστυχώς, οι ελπίδες για να κερδίσει τη «μάχη» για τη ζωή μειώνονται.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι οι συνάδελφοί του, που νωρίτερα ήταν μαζί του και διαπίστωσαν ότι δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, τον επισκέφθηκαν σπίτι του και τότε ήταν που τον αντίκρισαν σε αυτή την κατάσταση και κάλεσαν ασθενοφόρο. Το ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Εκεί οι γιατροί αμέσως ζήτησαν τη μεταφορά του στο Π.Γ. Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης λόγω κρισιμότητας της κατάστασής του, όπου πραγματοποιήθηκε η επέμβαση και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ.

Ο 31χρονος αστυνομικός κατάγεται από χωριό της Αλεξανδρούπολης και υπηρετεί στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας με έδρα το Χειμώνιο.

Με πληροφορίες από evros-news.gr