Νέα πρόσωπα μπαίνουν στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του Alpha.

Η Ζουζού Αγγέλου, την οποία υποδύεται η Μαρία Κατσανδρή, μπαίνει στη ζωή του Μηνά για να τον βοηθήσει να ξεπεράσει το χαμό της Βουλίτσας. Η Ζουζού έχει γραφείο τελετών εδώ και είκοσι χρόνια. Πολύτιμος βοηθός της είναι ο Ζαχαρίας, γνωστός ως «Κοβάλσκι», που πάντα τη στηρίζει, σε αντίθεση με την κόρη της, με την οποία συνέχεια βρίσκονται σε κόντρα, καθώς ποτέ δεν συμφωνούν, ενώ η Ζουζού παίρνει αγάπη και από το γαμπρό της.

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς, όλα αλλάζουν και για τον Ηλία. Αυτό συμβαίνει όταν εμφανίζεται στη ζωή του μια νέα γυναίκα, η Τούλα Βήχου, την οποία υποδύεται η Παρθένα Χοροζίδου, αφότου εκείνος επιστρέφει στο πατρικό του μετά το χωρισμό του από την Καίτη.

Η Τούλα ασχολείται με τα κτήματα της οικογένειάς της και καλλιεργεί μια ποικιλία σταφυλιών με την ονομασία «Ιζαμπέλα», που παράγει το καλύτερο τσίπουρο στα Τζουμέρκα. Ο πατέρας της έχει άνοια, ενώ η μητέρα της την πιέζει να βρει κάποιον να παντρευτεί, αφού όλα αυτά τα χρόνια, αν και είχε αρκετές σχέσεις, δεν είχε συναντήσει τον ιδανικό, τον οποίο φαίνεται ότι βρίσκει τελικά στο πρόσωπο του Ηλία.