Πήγε στην Τροχαία για προσωπική του υπόθεση και… συνελήφθη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ένας 48χρονος οικοδόμος συνελήφθη χάρη στην παρατηρητικότητα των αστυνομικών όταν ο άνδρας πήγε στο τμήμα για προσωπική του υπόθεση. Ο άνδρας κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος δύο κοριτσιών.

Οι αστυνομικοί, όμως, τον αναγνώρισαν βάσει του βίντεο από κάμερες ασφαλείας που είχαν στα χέρια τους και τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο άνδρας είναι Έλληνας, 48 χρονών, οικοδόμος και πατέρας και, μάλιστα, φέρεται να έχει παραδεχτεί όσα του αποδίδονται.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, δύο κοπέλες, ηλικίας 17 και 25 ετών, αποχώρησαν μέσω των στενών του Λάκκου, με κατεύθυνση προς το Πανάνειο, ύστερα από έξοδο που είχαν τη νύχτα της Παρασκευής. Τότε, από τα στενά εμφανίστηκε και τους επιτέθηκε, με σεξουαλικές προθέσεις, ένας άνδρας. Οι κοπέλες, αντιδρώντας με φωνές και απωθώντας τον άνδρα, κατάφεραν να γλιτώσουν. Ακολούθως κατήγγειλαν το συμβάν στην Αστυνομία.

Η μία κοπέλα περιέγραψε στο Cretalive όσα έγιναν, σύμφωνα με την ίδια, η ώρα ήταν 02:40, ξημερώματα Σαββάτου 09.09.2023 και περπατούσε στην οδό Βικέλα, στο κέντρο του Ηρακλείου, στα στενά στην περιοχή του Λάκκου.

Την ώρα που η κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της περπατώντας, ο άγνωστος της επιτέθηκε, την κόλλησε σε τοίχο εγκαταλελειμμένου σπιτιού και προσπάθησε να την ακινητοποιήσει για να τη βιάσει.

Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και να παλεύει και ήταν τελικά αυτή η σθεναρή αντίστασή της που φαίνεται πως απέτρεψε τον δράστη, ο οποίος την άφησε και το έσκασε με κατεύθυνση το κέντρο.