Στη σύλληψη ενός Τούρκου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προχώρησαν το μεσημέρι οι Αρχές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έφερε πλαστό διαβατήριο, δύο πλαστές ταυτότητες και σφαίρες.

Ερευνάται η σύνδεσή του με το αιματηρό περιστατικό στην Λούτσα.

Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για την εξιχνίαση της δολοφονίας των έξι ανδρών μέσα σε αυτοκίνητο το απόγευμα της Δευτέρας.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν περισυλλέξει δεκάδες κάλυκες από το σημείο.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να αποκλείουν άμεσα την περιοχή, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο και ειδοποιήθηκε ο ιατροδικαστής.

Σημειώνεται ότι μέχρι τα ξημερώματα οι αξιωματικοί της ασφάλειας προσπαθούσαν να αποκρυπτογραφήσουν τη σκηνή του εγκλήματος και όσο προχωρούσε η έρευνα τόσο περισσότερα ερωτήματα τους δημιουργούνταν.



25 κάλυκες στο σημείο

Ειδικότερα στο σημείο έχουν εντοπιστεί κάλυκες των 9 χιλιοστών, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για 25 κάλυκες.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και οι έξι άνθρωποι επέβαιναν αρχικά στο ίδιο όχημα. Όταν ξεκίνησε το μακελειό ο ένας προσπάθησε να γλιτώσει και βρέθηκε εκτός του οχήματος, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να σωθεί.



Τι εξετάζουν οι Αρχές

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών το πρωί της Τρίτης βρίσκονταν στο σημείο με ειδικά συνεργεία προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία για το σοβαρό έγκλημα.

Στο αυτοκίνητο δεν εντοπίστηκαν όπλα, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο να τα πήραν οι δράστες.

Άλλωστε έχουν λάβει δείγματα DNA και δακτυλικών αποτυπωμάτων προκειμένου να μπορέσουν να ερευνήσουν τις διεθνείς βάσεις δεδομένων για άτομα με ποινικό μητρώο.



Πλαστά τα στοιχεία των θυμάτων

Όπως όλα δείχνουν τα έξι άτομα που είχαν στην κατοχή τους γαλλικές ταυτότητες είναι τουρκικής καταγωγής, τα οποία πιθανόν να έπεσαν θύματα ενέδρας ή ενός ραντεβού θανάτου που τους έστησαν οι δράστες.

Το γεγονός ότι οι τέσσερις βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος και μόλις δύο άτομα εκτός, από τη δεξιά πλευρά, δείχνει ότι πιθανόν οι δράστες να αιφνιδίασαν από τα αριστερά τα έξι άτομα και να μην πρόλαβαν όλοι να αντιδράσουν.