Βίντεο-ντοκουμέντο που σοκάρει από τροχαίο δυστύχημα στο Πόρτο Ράφτη, δευτερόλεπτα πριν ο οδηγός χάσει τη ζωή του ακαριαία, βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Ώρα οκτώ και είκοσι πρώτα λεπτά βράδυ περασμένης Τρίτης. Μία γιαγιά κρατώντας το εγγόνι της από το χέρι έχει ανέβει στη νησίδα της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη. Ξεκινάει να διασχίσει τον δρόμο, με το διερχόμενο όχημα -όπως ακούγεται- να αρχίζει να φρενάρει για να τους αποφύγει.

Ο 50χρονος οδηγός του αυτοκινήτου χάνει τον έλεγχο. Διαπερνάει τη διαχωριστική νησίδα και συγκρούεται μετωπικά με διερχόμενο όχημα στο αντίθετο ρεύμα. Ο ήχος της σύγκρουσης είναι εκκωφαντικός.

Στο όχημα του 50χρονου ξέσπασε φωτιά. Από τον κρότο της σφοδρής σύγκρουσης βγήκαν έξω επιχειρηματίες της περιοχής που έτρεξαν να συνδράμουν με πυροσβεστήρες στα χέρια. Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που βρισκόταν στο σημείο προσπάθησε να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό του οχήματος που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα. Και όλα αυτά… ενώ η γυναίκα που διέσχιζε τον δρόμο με το ανήλικο παιδί φαίνεται να συνεχίζει κανονικά την πορεία της.

Ο 50χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο ανασύρθηκε νεκρός, με τους επιβαίνοντες του άλλου οχήματος να νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό.