Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την οικογένεια του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Μοσχάτου Βασίλη Μπάλλα, ο οποίος σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από μηχανάκι. Ο 44χρονος υποψήφιος ήταν δικηγόρος και πατέρας ενός μικρού παιδιού. Επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο, την ώρα που περνούσε ένα μηχανάκι, το οποίο τον παρέσυρε και τον σκότωσε.

Βίντεο-ντοκουμέντο με το μηχανάκι που παρέσυρε και σκότωσε τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Μοσχάτου Βασίλη Μπάλλα εξασφάλισε η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ο 44χρονος δικηγόρος και πατέρας ενός παιδιού Βασίλης Μπάλλας έχασε τη ζωή του το πρωί του Σαββάτου (30.09.2023), όταν παρασύρθηκε από μηχανάκι στο Παλαιό Φάληρο. Ο άτυχος άνδρας κινούνταν πεζός όταν παρασύρθηκε από το μηχανάκι.

Ο Βασίλης Μπάλλας ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου με τον συνδυασμό του Ανδρέα Ευθυμίου.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που προβλήθηκε στο «Live News»

 

Ο Βασίλης Μπάλλας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία ως 3η γενιά Ελλήνων μεταναστών με καταγωγή από τη Θεσπρωτία. Ήταν επικεφαλής δικηγόρος σε μεγάλη ευρωπαϊκή ασφαλιστική εταιρεία. Είχε εκλεγεί αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εργαζομένων του Ομίλου όπου εργαζόταν.

Τα τελευταία δύο χρόνια διετέλεσε αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου Μοσχάτου.

 Το «αντίο» στον Βασίλη Μπάλλα

Ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:


 «Έβαλε ο Θεός σημάδι παλικάρι…

Βασίλη, έφυγες από κοντά μας πολύ νωρίς και άδικα.

Δεν υπάρχουν λόγια να πεις και τα δάκρυά μας στέρεψαν.

Βασίλη, λίγο σε γνωρίσαμε αλλά όλοι σε αγαπήσαμε για το γελαστό σου πρόσωπο, την ευγένειά σου και την καλοσύνη σου.

Βασίλη, θα λείψεις στον γιο σου, στη γυναίκα σου, στη μάνα σου, στην αδελφή σου και στους φίλους σου.

Καλό σου ταξίδι, Βασίλη, και μαζί με τους συνυποψηφίους σου και όλο τον κόσμο σε αποχαιρετούμε με τους στίχους του ποιητή:

Και σκεφτείτε τον ως ζωντανό

στις καρδιές αυτών που άγγιξε…

γιατί τίποτα το αγαπημένο δεν χάνεται ποτέ

και αγαπήθηκε τόσο πολύ».

 

Ανδρέας Ευθυμίου: Έβαλε ο Θεός σημάδι παλικάρι... Βασίλη, έφυγες από κοντά μας πολύ νωρίς και άδικα. Δεν υπάρχουν λόγια...

Δημοσιεύτηκε από Ανθρώπινη Πόλη Σύγχρονος Δήμος ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟΣ στις Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2023