Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση του 50χρονου στον Βόλο. Ο υπάλληλος σε φούρνο της πόλης παρέμενε αγνοούμενος για σχεδόν δύο 24ωρα.

Τις Αρχές είχε ειδοποιήσει η ηλικιωμένη μητέρα του, με την οποία μένουν μαζί σε σπίτι της πόλης. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από τον εργοδότη του γιου της, που την ενημέρωσε ότι δεν είχε πάει στη δουλειά.

Σημειώνεται πως ο 50χρονος άνδρας, υπάλληλος αρτοποιείου στον Βόλο που είχε χαθεί προχθές εντοπίστηκε καλά στην υγεία του, αλλά εμφανώς καταβεβλημένος. Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, ο άνδρας επέστρεψε μόνος του μετά από 48 περίπου ώρες στο σπίτι που διαμένει με την ηλικιωμένη μητέρα του.

Από γνωστούς και φίλους υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για να βρεθεί ο 50χρονος, ο οποίος την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, έφυγε από την εργασία του σε αρτοποιείο στον Βόλο και την επόμενη ημέρα δεν εμφανίστηκε στην βάρδιά του.

Το γεγονός αυτό, παραξένεψε τον εργοδότη του, ο οποίος άμεσα ξεκίνησε να καλεί στο τηλέφωνό του, το οποίο, όπως δήλωσε ήταν απενεργοποιημένο. Ο εργοδότης του έσπευσε να επικοινωνήσει με τη μητέρα του 50χρονου, με την οποία μένουν μαζί, αλλά και εκείνη αναστατωμένη του είπε ότι γιος της δεν γύρισε σπίτι το προηγούμενο βράδυ.

Η μητέρα του έσπευσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, όμως δεν είχε παρέλθει το χρονικό όριο των 24 ωρών για να δηλωθεί επίσημα, η εξαφάνιση,

Σύμφωνα με τον εργοδότη του, ο 50χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο ιατρικό πρόβλημα, αλλά δεν είχε εκδηλώσει ποτέ παρόμοια συμπεριφορά.