Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι η Αικατερίνη Αντ. Ρώτα (Βεκή) με τον συνδυασμό «Σεριφιακή Ανανέωση» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ρεβίνθη Κωνσταντίνο.

Ακολουθεί το μήνυμά της για τις δημοτικές εκλογές 

Φίλες και φίλοι συνδημότες,

Είμαι η Αικατερίνη Αντ. Ρώτα (Βεκή) και επικοινωνώ μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσω για την υποψηφιότητά μου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Σεριφιακή Ανανέωση» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Ρεβίνθη Κωνσταντίνο.

Με μητέρα από τη Χώρα (Λάκκους) και πατέρα από το παραδοσιακό χωριό Γαλανή, μεγάλωσα κι έζησα στη Σέριφο. Γνωρίζω, επομένως, πολύ καλά τα προβλήματα και παρά το γεγονός ότι εργάζομαι ως γραφίστρια στην εφημερίδα «Ναυτεμπορική», καταφέρνω να μοιράζω αποδοτικά τον χρόνο μου και να διατηρώ στενότατη επαφή με την καθημερινότητα του νησιού μας και τους ανθρώπους του.

Έχω σπουδάσει γραφιστική στο ΙΕΚ TechnoGrafico και στο ACTA A.E., ενώ είμαι απόφοιτη των Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών «Προμηθέας» (Λογιστική) και του τμήματος Λογιστικής, Προγραμματισμού, Σχεδιασμού σελίδων του ΙΕΚ Ξυνή. Έχω διατελέσει μέλος -για δύο συνεχόμενες θητείες- και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Δ.Σ. της 'Ενωσης Τεχνικών Ημερήσιου και Περιοδικού Τύπου Αθηνών (ΕΤΗΠΤΑ), καθώς και αναπληρώτρια εργαζομένων στο Ταμείο Ασφαλίσεων Τεχνικών Τύπου Αθηνών (ΤΑΤΤΑ). Με αυτά τα εφόδια, αλλά -κυρίως- με «καύσιμο» την αγάπη και τους άρρηκτους δεσμούς μου με το νησί μας, θέλω να αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για έναν Δήμο Σερίφου που θα μας κάνει όλους υπερήφανους.

Αποδέχθηκα, έτσι, με μεγάλη χαρά την τιμητική πρόταση (για δεύτερη συνεχόμενη φορά) του κ. Κωνσταντίνου Ρεβίνθη, που τον θεωρώ ως τον πλέον κατάλληλο για τη δημοτική αρχή του τόπου, καθώς διαθέτει συγκροτημένο σχέδιο, το οποίο μπορεί να υλοποιήσει στο ακέραιο.

Συμπορεύομαι με τον Κωνσταντίνο Ρεβίνθη έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω και ζητώ τη στήριξή σας. Δεσμεύομαι ότι θα επικεντρώσω τις προσπάθειές μου στον κοινό αγώνα για έναν σύγχρονο, ισχυρό, υγιή και ανθρώπινο Δήμο Σερίφου, με πρωταρχική μέριμνα την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών.

Με σεβασμό και εκτίμηση
Αικατερίνη Αντ. Ρώτα (Βεκή)