Η Λαμάρα, η οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου, που βρίσκεται στη διαθήκη της ίδιας, μίλησε στο Star. Την ίδια ώρα η αστυνομία φαίνεται να έχει ανακαλύψει στο σπίτι της ηθοποιού μία καραμπίνα.

«Πάντα μου έλεγε ότι αν δεν ήσουν εσύ δεν θα ήμουν ζωντανή», λέει η οικιακή βοηθός. «Από νοσοκομείο σε νοσοκομείο πολλά χρόνια, ταλαιπωρήθηκε πολύ. Μου έλεγε ότι θα είσαι ασφαλισμένη, μην ανησυχείς, δεν θα σε αφήσω έτσι, θα έχεις φάρμακα, γιατρούς, τα πάντα», συνεχίζει η Λαμάρα.

Σχετικά με το αν η ηθοποιός είχε χρήματα στο σπίτι, λέει ότι παλιά υπήρχαν χρήματα, αλλά ξοδεύτηκαν σε ταξίδια και δεν πιστεύει ότι τελευταία υπήρχαν.

Σύμφωνα με το Star, σε μία αυτοψία που έκανε η αστυνομία ανακάλυψε στο σπίτι της θανούσας ένα πολύ παράξενο αντικείμενο που δεν ταίριαζε στη διάσημη ηθοποιό: μία κυνηγετική καραμπίνα, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση.

Η Λαμάρα φρόντισε τη Μαίρη Χρονοπούλου όταν ήταν κατάκοιτη για περισσότερα από 25 χρόνια και σήμερα βρίσκεται στη Γεωργία.

Η πρώην οικιακή βοηθός είναι μία από τις σημαντικότερες κληρονόμους, αφού η θανούσα τής κληροδοτεί ένα διαμέρισμα, που δεν είναι άλλο από το πατρικό της μητέρας της στα Πατήσια, αλλά και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Το περιεχόμενο της διαθήκης παραμένει μυστικό, ακόμα και μετά τη δημοσίευσή της, ενώ αντίγραφό της μπορεί να παραλάβει μόνο όποιος έχει έννομο συμφέρον και μπορεί να το αποδείξει.

Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να καταθέσει αίτημα στον ειρηνοδίκη Υπηρεσίας, ο οποίος θα αποφασίσει εάν ο αιτών δικαιούται να την παραλάβει.