Επεισόδιο με πυροβολισμούς με έναν τραυματία εκτυλίχθηκε σε διαμέρισμα στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης. Άγνωστη γυναίκα κάλεσε την αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας και ανέφερε ότι άκουσε έναν άνδρα να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μόλις έφτασαν στο διαμέρισμα αντίκρισαν έναν 29χρονο, τραυματισμένο στα γεννητικά όργανα, πιθανότατα από πυροβολισμό.

Από την έρευνα που διεξήγαγε η ΕΛ.ΑΣ προκύπτει πως ο τραυματίας βρέθηκε στο εν λόγω διαμέρισμα καθώς ο 40χρονος θεωρούσε ότι η σύντροφός του τον απατά. Για τον λόγο αυτό κάλεσε στο σπίτι του τον 29χρονο τεχνικό υπολογιστών, προκειμένου να ερευνήσει τον υπολογιστή της συντρόφου του για πειστήρια που αποδεικνύουν την απιστία της.

Τελικά, κατέληξε να τον πυροβολεί καθώς θεώρησε ότι ο 29χρονος διατηρούσε σχέση με τη φίλη του. Ο 40χρονος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

"Δεν γνωρίζω αν έγινε λόγω ερωτικής αντιζηλείας" λέει ο πατέρας 29χρονου τραυματία

«Δεν έχω καθαρή εικόνα ακόμα για το τι συνέβη. Δεν μπόρεσα ακόμα να μιλήσω με τον γιο μου για να μου πει τις λεπτομέρειες. Δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια όλα αυτά που λέγονται ότι έγινε λόγω ερωτικής αντιζηλίας. Ευτυχώς, είναι καλά το παιδί μου. Δεν κινδυνεύει η ζωή του. Μέχρι τώρα νοσηλευόταν σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και κάποια στιγμή σήμερα θα μεταφερθεί σε απλό δωμάτιο. Τον πυροβόλησαν και τον μαχαίρωσαν τον γιο μου. Πρέπει να μάθουμε ακριβώς όμως τι έγινε».

Ο δικηγόρος του δράστη, Γιώργος Νικολακόπουλος, μίλησε στο LIVE NEWS για τον πελάτη του.

«Ο εντολέας είναι ένα προβληματικό άτομο και μπορεί να έχει και προβλήματα ψυχολογικά. Έχει κάποιες φαντασιώσεις που περιπλέκουν περισσότερο τα πράγματα στην ανάκριση. Είναι χρόνια χρήστης ουσιών».