Συγκλονίζει ο πατέρας της Φαίης ύστερα από τη νέα τροπή που έχει πάρει η υπόθεση της 23χρονης που δολοφονήθηκε το 2021 στην Κυψέλη, με τον ίδιο να είναι ψυχολογικά ράκος. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της μητέρας, της αδερφής και της σπιτονοικοκυράς που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 23χρονης.

Η ανατροπή στην υπόθεση της Φαίης μπορεί να έσκασε σαν «βόμβα», ωστόσο για τον κύριο Νίκο ήταν κάτι που φώναζε από την αρχή: ότι ο θάνατος της κόρης του είχε ύποπτες προεκτάσεις. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν, κατηγορούνται για τη δολοφονία της Φαίης τον Οκτώβριο του 2021 στην Κυψέλη.

Ο πατέρας της 23χρονης Φαίης είναι ψυχολογικά ράκος

«Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα», εξομολογήθηκε στη Ζήνα Κουτσελίνη στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», όταν ρωτήθηκε για τα νέα δεδομένα που φέρνει η σύλληψη των τριών γυναικών.

Γίνεσαι ράκος όταν βλέπεις ότι όλη σου η ζωή είναι κατεστραμμένη

«Την έλουζε κρύος ιδρώτας όταν την έπαιρνε τηλέφωνο η σπιτονοικοκυρά»

«Το παιδί μου ερχόταν να με δει στη δουλειά ή στο σπίτι, αλλά καθόταν πολύ λίγο. Ο λόγος; Δεν την άφηναν», είπε ο κύριος Νίκος. «Την έπαιρνε τηλέφωνο η σπιτονοικοκυρά της και την έλουζε κρύος ιδρώτας».

Αν και όπως είπε προσπάθησε πολλές φορές να προσεγγίσει συναισθηματικά την κόρη του για να ανοιχτεί και να του μιλήσει, κάθε φορά «η σπιτονοικοκυρά, λες και είχε κάμερα, την έπαιρνε κατευθείαν τηλέφωνο».

Με κρατούσαν όχι απλά μακριά, με είχαν σε άλλο πλανήτη. Με θεωρούσαν κίνδυνο, γιατί αν εγώ καταλάβαινα κάτι, ήξεραν ότι ήταν τελειωμένες.

Ο ίδιος αναφέρθηκε πάντως και σε ένα περιστατικό κατά το οποίο η Φαίη τον κάλεσε από το Πεδίο του Άρεως, λέγοντάς του πως ήταν μπλεγμένη σε κάποια ιστορία ναρκωτικών και εκμετάλλευσης.

«Μου είπε ότι λείπει μια μέρα. Ότι πάει και παίρνει ναρκωτικά, πάει στο Πεδίο του Άρεως και την κάνουν ό,τι θέλουν», ανέφερε ο πατέρας της άτυχης Φαίης.

Η κόρη του, ωστόσο, αρνήθηκε να ακολουθήσει τις υποδείξεις του και να μπει στο πρώτο λεωφορείο για να φύγει. Τότε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, όπως είπε, έφυγε από το σπίτι του και κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου. Εκεί, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, απευθύνθηκε στον αξιωματικό υπηρεσίας, ο οποίος όμως όταν άκουσε την ηλικία της Φαίης του είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Στην εκπομπή τέθηκε επίσης το ερώτημα κατά πόσο θα είχαμε διαφορετική εξέλιξη αν οι αρμόδιες υπηρεσίες - μετά τις καταγγελίες που είχαν υποβληθεί σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών - είχαν ασχοληθεί περισσότερο και με την περίπτωση της ίδιας της μητέρας.