Το δικό της δράμα ζούσε η Ελένη Καριολάκη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

Η κηδεία της έγινε την προηγούμενη Παρασκευή στην Αγία Παρασκευή.

Η Ελένη Καριολάκη, η «μούσα του Ηλία Ψινάκη», όπως είχε γίνει γνωστή από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ζούσε κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Ερωτήματα, πάντως, προκαλεί το ότι η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή εδώ και 4-5 ημέρες, ενώ στο σπίτι της βρισκόταν και ο σύζυγός της, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε αντιληφθεί το θάνατό της.

Το πτώμα της, τελικά, το εντόπισε ο αδελφός του άνδρα της, όταν οι γείτονες κινητοποιήθηκαν λόγω της έντονης δυσοσμίας. Το ζευγάρι ζούσε σε άθλιες συνθήκες, καθώς το σπίτι θύμιζε «χωματερή». Στο χώρο υπάρχουν διάσπαρτα αντικείμενα, ενώ για το εν λόγω οίκημα έχουν ειδοποιηθεί και οι υγειονομικές υπηρεσίες. Το τελευταίο διάστημα, πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφραζαν ανησυχία για τις συνθήκες διαβίωσης της Ελένης Καριολάκη και του συζύγου της, με τον οποίο είχαν παντρευτεί πριν από οκτώ χρόνια.

«Δεν υπήρχε κανείς να μας βοηθήσει. Μου λείπει η γυναίκα μου. Οι γείτονες μου δίνουν φαγητό και μια γυναίκα μού έδωσε λεφτά» είπε ο Μανώλης Δενδρινός, ο σύζυγος της Ελένης Καριολάκη.

«Ξαφνικά “έφυγε”. Μαύρισε και “έφυγε”. Τη βρήκα μαύρη, τη βάλαμε κιόλας στην κασόνα και “έφυγε”. Ήμασταν παντρεμένοι 7-8 χρόνια. Όλος ο κόσμος την ξέρει την κοπέλα μου. Η κηδεία της έγινε προχθές στην Αγία Παρασκευή. Το σπίτι είναι μαύρο, δεν το βλέπεις; Αυτή μου το έκαμε έτσι το σπίτι, ούτε καθάριζε καθόλου. Μόνο πάνω στο κρεβάτι ήταν. Εγώ είμαι συνταξιούχος. Με βοηθάει η γειτονιά, μου φέρνουν φαγητό. Αυτή η γειτονιά, αν υπάρχει Παράδεισος, είναι μες στη μέση» είπε ο σύζυγος της Ελένης Καριολάκη.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων σοκάρουν: «Ήταν γειτόνισσα, αλλά δεν έλεγε καλημέρα με κανέναν. Τα σκυλιά τα είχε μέσα κλειδωμένα. Πρέπει να ήρθε η αδελφή του κύριου Μανώλη και μπήκε μέσα και τους πήρε χαμπάρι. Είχε αρχίσει και μαύριζε, εγώ δεν πήγα να δω. Τα δάχτυλά της ήταν λίγο δαγκωμένα, τώρα από τι ήταν δαγκωμένα… τώρα από τι; Μήπως τα σκυλιά ήταν ατάιστα και της δάγκωσαν τα χέρια, δεν ξέρω».

Ένας άλλος γείτονας τόνισε: «Εγώ έκανα την καταγγελία για τα σκυλιά. Δεν μπορεί να τα συντηρήσει. Ήταν ατάιστα. Κάνουν τις ακαθαρσίες τους μέσα στο σπίτι, δεν τρώνε. Ενημέρωσα τη Φιλοζωική. Είχε προβλήματα με την γειτονιά. Με το παραμικρό καλούσε την αστυνομία».

Μέλη φιλοζωικού σωματείου που ειδοποιήθηκαν από την Πρόνοια το μεσημέρι της Τρίτης μετέφεραν τα σκυλιά που ζούσαν στο σπίτι και ήταν ατάιστα για αρκετές ημέρες.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime