Αγριεύει η κόντρα της οικογένειας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη, την ώρα που ο 31χρονος πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα βρίσκεται εν αναμονή της έκδοσης του διαζυγίου του από τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, η 26χρονη Δήμητρα, αδελφή της κατηγορουμένης, φαίνεται πως δεν ανέχεται να βλέπει ούτε τα δώρα που πηγαίνει ο πρώην γαμπρός της στον τάφο της κόρης του Τζωρτζίνας. Έτσι, τα παραχώνει σε σακούλες και τα απομακρύνει από το μνήμα του 9χρονου κοριτσιού.

Η πράξη της αυτή έχει καταγραφεί σε βίντεο που παρουσιάστηκε χθες στην εκπομπή «T-live» του Alpha, όπου αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης αφήνει διάφορα δώρα, όπως κουκλάκια και παιχνίδια, στον τάφο της κόρης του, ωστόσο η Δήμητρα Πισπιρίγκου πηγαίνει και τα ξεφορτώνεται ακόμα και την ίδια μέρα.

«Πάω πάρα πολλές φορές στο νεκροταφείο, γιατί έχω κάποιον δικό μου, και έχω δει πάρα πολλές φορές να αφήνει πράγματα ο μπαμπάς της Τζωρτζίνας και πάνε την επόμενη ημέρα, τη μεθεπόμενη και τα πετάνε. Εγώ έχω δει, σίγουρα δύο φορές, τη Δήμητρα, την αδελφή της (Ρούλας). Και πετάει τα πράγματα, έχει σακούλα, έρχεται με ένα μηχανάκι κόκκινο, έχει σακούλα, βάζει ό,τι πράγματα έχει πάνω το μνήμα και τα παίρνει μαζί της και τα πετάει» αναφέρει χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας στον Αlpha.

Σύμφωνα με την εκπομπή, υπάρχει και βίντεο από κάμερα ασφαλείας, το οποίο δείχνει τη θεία της Τζωρτζίνας πάνω στο μηχανάκι της να φτάνει στο νεκροταφείο και λίγο αργότερα να βγαίνει με μια μεγάλη λευκή πλαστική σακούλα.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, για δεύτερη ημέρα, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η Ρούλα Πισπιρίγκου θα συνεχίσει την απολογία της, που είχε διακοπεί στις 15 Νοεμβρίου.

Η 34χρονη κατηγορούμενη είχε αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με το θάνατο ή την ανακοπή που είχε πάθει η πρωτότοκη κόρη της και την κατέστησε παραπληγική, λέγοντας πως «αν είχε επέμβει κάποιος τρίτος στο σώμα της Τζωρτζίνας, δεν υπήρχε περίπτωση να μη μιλήσει! Άκουσα για φοβισμένο παιδί που δεν μιλούσε! Ακούς πράγματα τα οποία δεν στέκουν με τίποτα» είχε πει, προσθέτοντας: «Δεν θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μου να πειράξω μια τρίχα από την κόρη μου».

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή