Μια μοιραία πτώση οδήγησε στον θάνατο του 56χρονο δασκάλου στην Ηλεία. Συγκεκριμένα, ο δάσκαλος, που ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός, έπεσε στην αποθήκη που είχε τις καρδερίνες του και χτύπησε στο κεφάλι. Η πτώση τον οδήγησε στον θάνατο, με τη μητέρα του να τον εντοπίζει νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του τον περίμενε σπίτι για να πιουν, όπως τις περισσότερες μέρες μαζί τον καφέ τους. Ειδοποίησε ασθενοφόρο, αλλά ήταν αργά. Οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε δεν είχαν περιθώρια να τον επαναφέρουν.

Ηλεία: Ο θάνατός του από το χτύπημα ήταν ακαριαίος

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο άτυχος άνδρας είχε πάει νωρίς το πρωί της Κυριακής 26 Νοεμβρίου να βγάλει τις καρδερίνες του έξω από την αποθήκη. Τότε έχασε την ισορροπία του, έπεσε στο έδαφος με το πρόσωπο και χτύπησε σε ένα στηθαίο. Ο θάνατός του από το χτύπημα αυτό ήταν ακαριαίος.

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς, φίλοι και γνωστοί από το άκουσμα της τραγικής είδησης. Ο ίδιος, δάσκαλος στο επάγγελμα, τα τελευταία 22 και πλέον χρόνια ζούσε στην περιοχή της Εφύρας στην Ηλεία. Ήταν ένας άξιος λειτουργός της σχολικής κοινότητας και ιδιαίτερα αγαπητός από κάθε παιδί.

Διαβάστε ακόμα: Νικόλας Ντουρτουρέκας: Η μαύρη μαγεία και οι εκκλήσεις στην πανσέληνο πίσω από τον θάνατο του 19χρονου φοιτητή στα Σπάτα - Νέα στοιχεία στο ''φως''

Όσοι τον γνώριζαν, μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για το άτομό του. Έτρεφε μεγάλη αγάπη στα παιδιά, ωστόσο δεν είχε καταφέρνει να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Μοναδικό του στήριγμα η μητέρα του, με την οποία ζούσε μαζί, ενώ είχε τεράστια λατρεία στα ανίψια του.

Ήταν ένας ιδιαίτερα κοινωνικός χαρακτήρας, πάντα πρόθυμος να βοήθα όσους είχαν ανάγκη. Σύμφωνα με το patrisnews.com, η κηδεία του είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 15:00 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ανδραβίδας.