Συναγερμός στο Γυμνάσιο Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο Κρήτης από ανήλικα άτομα, μαθητές, κορίτσια και αγόρια, που φαίνεται ότι βρέθηκαν ημιλιπόθυμα στην τουαλέτα του σχολείου το πρωί της 29ης Νοεμβρίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η λιποθυμία τριών κοριτσιών και ενός αγοριού πιθανόν να οφείλεται σε χρήση.

Διαβάστε ακόμα: Αγρίνιο: Ανήλικη εντοπίστηκε λιπόθυμη σε πάρκο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Τρία κορίτσια και ένα αγόρι στην τουαλέτα του σχολείου ημιλιπόθυμα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά βρέθηκαν στην τουαλέτα του σχολείου ημιλιπόθυμα, αναφέροντας ότι ζαλίζονται και δεν είναι καλά, πιθανόν ύστερα από χρήση κάποιων ουσιών, που θα ταυτοποιηθεί αν πρόκειται για ναρκωτικά και το είδος αυτών ή κάτι άλλο, όταν θα γίνουν αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Συμμαθητές ενημέρωσαν τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τις μαθήτριες και τον μαθητή και τους μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Στον χώρο έχει ήδη σπεύσει η Αστυνομία για περαιτέρω έρευνα, ενώ αναζητούνται οι γονείς τους, καθώς πρόκειται για ανηλίκους, και ήδη φαίνεται ότι λαμβάνονται και καταθέσεις.

Φωτογραφία που δείχνει ασθενοφόρο, συνοδεία περιπολικού, να μεταφέρει μαθητές του Γυμνασίου Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο, ύστερα από την είδηση ότι βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι στην τουαλέτα του σχολείου σήμερα το πρωί (29/11), μεταδίδει ο τοπικός ιστότοπος neakriti.gr.