Ποδαρικό με κέρδη πολλών εκατομμυρίων έκανε ο Δεκέμβριος για τον υπερτυχερό του Τζόκερ, που κέρδισε το τζακ ποτ της κλήρωσης. Ο τυχερός παίκτης, που ήταν ο μοναδικός μεγάλος νικητής στη χθεσινή κλήρωση, κέρδισε 7.116.585,95 ευρώ.

Στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην Αμαλιάδα, όπου παίχτηκε το τυχερό δελτίο Τζόκερ, από το βράδυ της Πέμπτης το κλίμα είναι πανηγυρικό. «Γιορτάζουμε τη μεγάλη επιτυχία του συμπολίτη μας, σαν να κερδίσαμε εμείς το Τζόκερ. Έχουμε τρελαθεί από τη χαρά μας, από χθες το βράδυ που ενημερωθήκαμε ότι ένας από τους πελάτες μας έγινε εκατομμυριούχος. Και να φανταστείτε ότι το δελτίο του, στο οποίο συμπλήρωσε αριθμούς της επιλογής του, κόστισε μόλις τρία ευρώ. Είχε εξαιρετική έμπνευση!» τονίζει η Παναγιώτα Λουρίδα, ιδιοκτήτρια του καταστήματος ΟΠΑΠ, το οποίο βρίσκεται στην Πλ. Λαζαράκη 3.


Όλοι στην Αμαλιάδα μιλάνε για το μεγάλο νικητή

Όλοι στην Αμαλιάδα μιλάνε για το μεγάλο νικητή, σύμφωνα με την κυρία Λουρίδα. «Από την ώρα που ανοίξαμε, όποιος μπαίνει στο κατάστημά μας, το πρώτο πράγμα που ρωτάει είναι για το νικητή του Τζόκερ. Δεν προλαβαίνουμε να απαντάμε στα τηλέφωνα, κινητά και σταθερά. Αυτές οι στιγμές είναι ανεκτίμητες για εμάς στο δίκτυο του ΟΠΑΠ, γιατί πιστεύουμε στην τύχη» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το κατάστημα ΟΠΑΠ της Παναγιώτας Λουρίδα, που έχει ιστορία σαράντα ετών, έχει αναδείξει και άλλους νικητές στο παρελθόν. «Η τύχη δεν μας ξεχνά εδώ στην Ηλεία. Και άλλοι πελάτες μας έχουν κερδίσει μεγάλα ποσά σε διάφορα παιχνίδια. Η πιο πρόσφατη επιτυχία μας ήταν πέρυσι, που ένας πελάτης μας κέρδισε 200.000 ευρώ στα “Σμαραγδένια Εφτάρια” του ΣΚΡΑΤΣ» σημειώνει η κυρία Λουρίδα.