Σε σοβαρή κατάσταση είναι ο ένας από τους δύο τραυματίες στα επεισόδια στην Νέα Κίο. Η κατάστασή του μάλιστα οδήγησε τους γιατρούς να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο την Αθήνα. Αρχικά οι δύο τραυματίες οδηγήθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Ναυπλίου έχοντας δεχθεί σκάγια από πυροβολισμούς με καραμπίνες στο κεφάλι.

Οι άγνωστες μέχρι στιγμή διαφορές δυο οικογενειών Ρομά στον καταυλισμό στη Νέα Κίο στην Αργολίδα οδήγησαν τους δυο πρωταγωνιστές των επεισοδίων να βγάλουν τα όπλα και να πυροβολήσουν ο ένας εναντίον του άλλου.

Τα επεισόδια, σύμφωνα με το argolikeseidhseis, συνεχίστηκαν και στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου, με δεκάδες συγκεντρωμένους, όταν κάποιος Ρομά προσπάθησε να πατήσει με το όχημά του έναν ομόφυλό του από την αντίπαλη οικογένεια και τότε αυτός έβγαλε όπλο και πυροβόλησε (στον αέρα λένε αυτόπτες μάρτυρες) προκαλώντας τρόμο σε ασθενείς, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και σε κατοίκους της γύρω περιοχής που έντρομοι προσπάθησαν να καλυφθούν από τα πυρά.

Αργά το απόγευμα οι θεράποντες ιατροί διασωλήνωσαν τον έναν πιο σοβαρά τραυματία που φέρει τραύματα από σκάγια στο κεφάλι και τον λαιμό και έκριναν επιβεβλημένη την διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η Ασφάλεια Ναυπλίου διενεργεί έρευνα για την υπόθεση ενώ υπάρχουν φόβοι για συνέχιση των επεισοδίων μεταξύ των δυο οικογενειών.